Page 1 of 1

Can't Enable Visual Effects Extras!

Posted: Wed Jun 03, 2009 11:02 am
by Kold Foot
I installed Mint 7 on my computer and for some reason I can't enable the Extras in the Visual Effects tab. I have the restricted hardware drivers (180) for my video card (nvidia 8400 gs) installed. Can anyone help?

Re: Can't Enable Visual Effects Extras!

Posted: Wed Jun 03, 2009 8:53 pm
by Kold Foot
I think I'm going to reinstall LM7 and wait till I've implemented all of the normal updates and then install the Nvidia drivers last and see if this fixes the problem.

Re: Can't Enable Visual Effects Extras!

Posted: Wed Jun 03, 2009 10:26 pm
by Kold Foot
Did NOT Work!!!

Re: Can't Enable Visual Effects Extras!

Posted: Thu Jun 04, 2009 7:59 am
by icefire
I understand that this is a known bug and is being worked on. Hang in there!!!! :?

Re: Can't Enable Visual Effects Extras!

Posted: Thu Jun 04, 2009 2:10 pm
by Kold Foot
It is? I didn't know that.

Re: Can't Enable Visual Effects Extras!

Posted: Thu Jun 18, 2009 10:24 am
by Kold Foot
In the interim I've found a solution. It is called Elyssa LTS.

Re: Can't Enable Visual Effects Extras!

Posted: Mon Jun 22, 2009 8:28 pm
by icefire
Visual Effects now fixed and working. Yahoo....thanks guys. :D

Re: Can't Enable Visual Effects Extras!

Posted: Tue Jun 23, 2009 9:55 pm
by Kold Foot
icefire, how?

Re: Can't Enable Visual Effects Extras!

Posted: Wed Jun 24, 2009 1:25 pm
by icefire
Foot ... It came with the downloads on Monday evening. After the new downloads finished, I reset the Compiz Manager to the way I wanted it, reset the appearence compiz, rebooted may machine and up everthing came. :D ...hope this helps...

Re: Can't Enable Visual Effects Extras!

Posted: Wed Jun 24, 2009 9:21 pm
by Kold Foot
Still not working for me.