Issues with nvidia 8400 gs running on pci

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read how to get help
Cunfuzzled
Level 1
Level 1
Posts: 3
Joined: Fri Jan 22, 2010 6:45 pm

Issues with nvidia 8400 gs running on pci

Postby Cunfuzzled » Fri Jan 22, 2010 7:06 pm

I should first say that I couldn't even install linux mint 8 with my 8400 as the default video card. Installation would simply freeze. I couldn't even get the live dvd to work. Ok, I installed the nvidia accelerated graphics driver version 185, tried booting after I set my nvidia card as the main graphics card in BIOS, and I get the linux mint symbol, but after a second it goes away and I get a black screen. It works just fine without drivers with my integrated 64mb video card, but I LOVE games. But windows is a pain. Any ideas?

Cunfuzzled
Level 1
Level 1
Posts: 3
Joined: Fri Jan 22, 2010 6:45 pm

Re: Issues with nvidia 8400 gs running on pci

Postby Cunfuzzled » Fri Jan 22, 2010 7:38 pm

Haha, I just realized that there were sub forums specifically for video cards... mods can move this topic if needed :) (lol like you need my permission ^-^)

Cunfuzzled
Level 1
Level 1
Posts: 3
Joined: Fri Jan 22, 2010 6:45 pm

Re: Issues with nvidia 8400 gs running on pci

Postby Cunfuzzled » Sat Jan 23, 2010 4:07 pm

This is a repeat of the ubuntu forums... Windows it is! I would have more luck creating a hackintosh from scratch with no help compared to trying to get video card help for Linux or Ubuntu.

User avatar
richyrich
Level 17
Level 17
Posts: 7161
Joined: Mon May 04, 2009 8:31 pm

Re: Issues with nvidia 8400 gs running on pci

Postby richyrich » Sat Jan 23, 2010 4:31 pm

too bad . :( . you didn't take the time to read the little pink box at the top " Forum rules . . before you post read this" . . you may have recieved some support from a member/volunteer . . :(


Return to “Hardware Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest