Configure Logitech video cam

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read how to get help
vinoman
Level 5
Level 5
Posts: 520
Joined: Wed Sep 05, 2007 8:46 am

Configure Logitech video cam

Postby vinoman » Fri Feb 29, 2008 6:44 pm

How do you configure a Logitech QuickCam Chat video cam? I never used one before and I wanted to use it with Skype.

I'm running Mint 4.0 on a Compaq vt3000 laptop.

Thanks :)

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19593
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Configure Logitech video cam

Postby Husse » Sat Mar 01, 2008 11:45 am

You configure within Skype
At least my version of Skype has config for video
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

vinoman
Level 5
Level 5
Posts: 520
Joined: Wed Sep 05, 2007 8:46 am

Re: Configure Logitech video cam

Postby vinoman » Mon Mar 03, 2008 9:29 am

Thank you.

ilanesh
Level 1
Level 1
Posts: 8
Joined: Tue Dec 04, 2007 4:56 am

Re: Configure Logitech video cam

Postby ilanesh » Wed Mar 12, 2008 9:38 am

well I have the same camera, but skype has no configuration in linux for webcam, only in windows, so video is horrible and dark, no good at all. so how to configure brightness?
Help.


Return to “Hardware Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests