Atheros QCA6174 802.11ac Wireless Network Adapter

Questions about WIFI networks and devices
Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
mstarks01
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sun Jun 19, 2016 3:25 pm

Atheros QCA6174 802.11ac Wireless Network Adapter

Post by mstarks01 » Sat Sep 16, 2017 10:29 pm

I previously posted about some wireless problems I had here.

Well, fast forward a bit and I got a 5Ghz capable router. The problem is that although it sees the network, I cannot authenticate to it. The passphrase is absolutely correct. I see these in dmesg:

[ 144.235626] wlan0: authenticate with <MAC 'AP5' [AC10]>
[ 144.284943] wlan0: send auth to <MAC 'AP5' [AC10]> (try 1/3)
[ 144.286361] wlan0: send auth to <MAC 'AP5' [AC10]> (try 2/3)
[ 144.287612] wlan0: send auth to <MAC 'AP5' [AC10]> (try 3/3)
[ 144.288876] wlan0: authentication with <MAC 'AP5' [AC10]> timed out

Has anyone been successful with this?

AlbertP
Level 16
Level 16
Posts: 6725
Joined: Sun Jan 30, 2011 12:38 pm
Location: Utrecht, The Netherlands

Re: Atheros QCA6174 802.11ac Wireless Network Adapter

Post by AlbertP » Sun Sep 17, 2017 2:48 am

Are you still using the same driver from the Linux 4.4 backports are you mentioned in that other thread?
Registered Linux User #528502
Image
Feel free to correct me if I'm trying to write in Spanish, French or German.

mstarks01
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sun Jun 19, 2016 3:25 pm

Re: Atheros QCA6174 802.11ac Wireless Network Adapter

Post by mstarks01 » Sun Sep 17, 2017 11:17 am

Yes, but I also tried this. That one broke wifi completely.

Post Reply

Return to “Wireless”