The "Eat My Specs" thread - Post your specs

Chat about just about anything else
User avatar
MrGrimm
Level 5
Level 5
Posts: 587
Joined: Sun Nov 11, 2018 9:13 am
Location: Portland, Oregon Canada
Contact:

Re: The "Eat My Specs" thread - Post your specs

Post by MrGrimm » Thu Mar 14, 2019 8:12 am

Code: Select all

::~$ inxi -Fxz
System:
  Host: LOTN Kernel: 4.20.4-042004-generic x86_64 bits: 64 compiler: gcc 
  v: 8.2.0 Desktop: Cinnamon 4.0.9 Distro: Linux Mint 19.1 Tessa 
  base: Ubuntu 18.04 bionic 
Machine:
  Type: Desktop Mobo: ASUSTeK model: 970 PRO GAMING/AURA v: Rev 1.xx 
  serial: <filter> UEFI: American Megatrends v: 1001 date: 06/07/2017 
CPU:
  Topology: 6-Core model: AMD FX-6300 bits: 64 type: MCP arch: Bulldozer 
  L2 cache: 2048 KiB 
  flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm 
  bogomips: 42142 
  Speed: 2019 MHz min/max: 1400/3500 MHz Core speeds (MHz): 1: 1404 2: 1402 
  3: 1404 4: 1404 5: 1405 6: 1404 
Graphics:
  Device-1: NVIDIA GM107 [GeForce GTX 750 Ti] vendor: ASUSTeK driver: nvidia 
  v: 340.107 bus ID: 01:00.0 
  Display: x11 server: X.Org 1.19.6 driver: nvidia 
  resolution: 2560x1080~60Hz 
  OpenGL: renderer: GeForce GTX 750 Ti/PCIe/SSE2 v: 4.4.0 NVIDIA 340.107 
  direct render: Yes 
Audio:
  Device-1: AMD SBx00 Azalia vendor: ASUSTeK driver: snd_hda_intel v: kernel 
  bus ID: 00:14.2 
  Device-2: NVIDIA vendor: ASUSTeK driver: snd_hda_intel v: kernel 
  bus ID: 01:00.1 
  Sound Server: ALSA v: k4.20.4-042004-generic 
Network:
  Device-1: Intel I211 Gigabit Network vendor: ASUSTeK driver: igb 
  v: 5.4.0-k port: d000 bus ID: 04:00.0 
  IF: enp4s0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter> 
Drives:
  Local Storage: total: 3.98 TiB used: 2.43 TiB (61.1%) 
  ID-1: /dev/sda vendor: Samsung model: SSD 850 EVO 120GB size: 111.79 GiB 
  ID-2: /dev/sdb vendor: Hitachi model: HDS725050KLA360 size: 465.76 GiB 
  ID-3: /dev/sdc model: WL750GSA3272 size: 698.64 GiB 
  ID-4: /dev/sdd type: USB vendor: Western Digital model: WD10EARS-00Y5B1 
  size: 931.51 GiB 
  ID-5: /dev/sde type: USB vendor: Seagate model: ST2000LM007-1R8174 
  size: 1.82 TiB 
Partition:
  ID-1: / size: 109.04 GiB used: 42.90 GiB (39.3%) fs: ext4 dev: /dev/sda2 
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 21.2 C mobo: N/A gpu: nvidia temp: 36 C 
  Fan Speeds (RPM): cpu: 0 
Info:
  Processes: 368 Uptime: 3d 20h 15m Memory: 15.56 GiB used: 4.88 GiB (31.3%) 
  Init: systemd runlevel: 5 Compilers: gcc: 7.3.0 Shell: bash v: 4.4.19 
  inxi: 3.0.27 d
Mint Cinnamon 19.1 64 Bit: Kernel 4.20.4

AMD FX 6300, Asus 970 Gaming/Aura, Samsung 120 Gig 850 EVO, 16 Gig DDR3,
USB 3.0 Card, AOC 29" Ultra Wide At 2560x1080.
SATA 500 & 500 Gig Hitachi drives, USB 3.0 1 TB WD & 2 TB Seagate

User avatar
trytip
Level 10
Level 10
Posts: 3270
Joined: Tue Jul 05, 2016 1:20 pm

Re: The "Eat My Specs" thread - Post your specs

Post by trytip » Thu Mar 14, 2019 9:19 am

boot@Z390:~$ inxi -Fxz
System: Host: Z390 Kernel: 4.18.0-16-lowlatency x86_64 bits: 64 gcc: 7.3.0
Desktop: KDE Plasma 5.15.2 (Qt 5.12.0) Distro: KDE neon User Edition 5.15
using a low latency kernel will not profit you much if you don't play musical instruments hooked up to your computer. instead try a hardware enabled kernel

Code: Select all

sudo apt-get install --install-recommends linux-generic-hwe-18.04 xserver-xorg-hwe-18.04
Ubuntu 18.04.2 Out Now with New HWE Kernel

https://wiki.ubuntu.com/Kernel/LTSEnablementStack
Image

User avatar
majpooper
Level 5
Level 5
Posts: 759
Joined: Thu May 09, 2013 1:56 pm
Location: North Carolina, USA

Re: The "Eat My Specs" thread - Post your specs

Post by majpooper » Thu Mar 14, 2019 5:07 pm

This has been my old reliable daily driver since around mid 2011 - came with Windows 7 (which drove me to linux) and RAID 0.

I started with SuSe and moved to Ubuntu and then to Mint. I could never get RAID 0 up and running until Nov of 14 when I discovered a Catweazel thread from 2013 that was basically a HOW TO. Ran with RAID 0 for a short while but did not see any significant performance bump so did a fresh install having been using the second SSD for data.

Catweazel's rig is definitely bad-a$$ - the PC equivalent to the 797HP Dodge Challenger Hellcat !

Code: Select all

majpooper@1150z:/$ inxi -Fxz
System:
  Host: 1150z Kernel: 4.9.0-8-amd64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc 
  v: 6.3.0 Desktop: Cinnamon 4.0.9 Distro: LMDE 3 Cindy 
  base: Debian 9.3 stretch 
Machine:
  Type: Desktop System: Hewlett-Packard product: h8-1150z v: N/A 
  serial: <filter> 
  Mobo: Gigabyte model: 2AC8 v: 1.2 serial: <filter> BIOS: AMI 
  v: Ang_713 date: 12/29/2011 
CPU:
  Topology: 8-Core model: AMD FX-8150 bits: 64 type: MCP 
  arch: Bulldozer rev: 2 L2 cache: 2048 KiB 
  flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm 
  bogomips: 57451 
  Speed: 1400 MHz min/max: 1400/3600 MHz Core speeds (MHz): 1: 2100 
  2: 1400 3: 1400 4: 1400 5: 1400 6: 1400 7: 1400 8: 2100 
Graphics:
  Device-1: AMD Turks PRO [Radeon HD 6570/7570/8550] vendor: Pegatron 
  driver: radeon v: kernel bus ID: 01:00.0 
  Display: x11 server: X.Org 1.19.2 driver: radeon 
  resolution: 1680x1050~60Hz, 1920x1080~60Hz, 1920x1080~60Hz 
  OpenGL: renderer: Gallium 0.4 on AMD TURKS (DRM 2.49.0 / 
  4.9.0-8-amd64 LLVM 3.9.1) 
  v: 3.3 Mesa 13.0.6 direct render: Yes 
Audio:
  Device-1: AMD SBx00 Azalia vendor: Hewlett-Packard 
  driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:14.2 
  Device-2: AMD Turks HDMI Audio [Radeon HD 6500/6600 / 6700M Series] 
  vendor: Pegatron driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 01:00.1 
  Device-3: Philips s SAA7231 vendor: Hauppauge works driver: N/A 
  bus ID: 04:00.0 
  Sound Server: ALSA v: k4.9.0-8-amd64 
Network:
  Device-1: Ralink RT5390 Wireless 802.11n 1T/1R PCIe driver: rt2800pci 
  v: 2.3.0 port: e000 bus ID: 06:00.0 
  IF: wlp6s0 state: down mac: <filter> 
  Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
  vendor: Hewlett-Packard driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: d000 
  bus ID: 07:00.0 
  IF: enp7s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter> 
  IF-ID-1: enp2s0u1c4i2 state: down mac: <filter> 
  IF-ID-2: tun0 state: unknown speed: 10 Mbps duplex: full mac: N/A 
Drives:
  Local Storage: total: 298.10 GiB used: 116.33 GiB (39.0%) 
  ID-1: /dev/sda vendor: Intel model: SSDSA2BW160G3H size: 149.05 GiB 
  ID-2: /dev/sdb vendor: Intel model: SSDSA2BW160G3H size: 149.05 GiB 
Partition:
  ID-1: / size: 145.71 GiB used: 116.33 GiB (79.8%) fs: ext4 
  dev: /dev/sdb1 
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 29.9 C mobo: N/A gpu: radeon temp: 54 C 
  Fan Speeds (RPM): N/A 
Info:
  Processes: 293 Uptime: 41d 1h 30m Memory: 15.64 GiB 
  used: 2.63 GiB (16.8%) Init: systemd runlevel: 5 Compilers: 
  gcc: 6.3.0 Shell: bash v: 4.4.12 inxi: 3.0.32 

Post Reply

Return to “Open chat”