Firefox Creating a profile off of my SSD

Chat about just about anything else
User avatar
catweazel
Level 17
Level 17
Posts: 7756
Joined: Fri Oct 12, 2012 9:44 pm
Location: Australian Antarctic Territory

Re: Firefox Creating a profile off of my SSD

Post by catweazel » Fri Oct 05, 2018 8:04 pm

AZgl1500 wrote:
Fri Oct 05, 2018 6:54 pm
yup, I left 39.2 gBytes for that purpose.
I believe @HaveaMint was referring to the right-hand side of the page, squire; "Limit the write actions of Firefox".

However I think it's a bit of a rough kludge as it could very well mess up your browsing experience. I use a persistent RAMdisk for local cache.
¡uʍop ǝpısdn sı buıɥʇʎɹǝʌǝ os ɐıןɐɹʇsnɐ ɯoɹɟ ɯ,ı

HaveaMint
Level 4
Level 4
Posts: 427
Joined: Fri Feb 02, 2018 9:56 pm
Location: Somewhere in the USA
Contact:

Re: Firefox Creating a profile off of my SSD

Post by HaveaMint » Fri Oct 05, 2018 8:19 pm

There have been several informing replies but as CW stated it is a matter of the users preference. In the original post I stated I didn't know this could be done was the main point of me posting this. I haven't noticed any difference in performance of the browser but hey To each their own. :D
"Tune for maximum Smoke and then read the Instructions".

User avatar
AZgl1500
Level 9
Level 9
Posts: 2765
Joined: Thu Dec 31, 2015 3:20 am
Location: Oklahoma where the wind comes sweeping down the plains
Contact:

Re: Firefox Creating a profile off of my SSD

Post by AZgl1500 » Fri Oct 05, 2018 10:59 pm

it's all good:
I like the way mine is working, so don't be fixing it until it is broke :mrgreen:

Post Reply

Return to “Open chat”