nvidia-modprobe (Solved - Ignore)

Screen resolution, 3D Acceleration, nVidia, ATI
Forum rules
Before you post please read this
Post Reply
User avatar
Prsman
Level 4
Level 4
Posts: 202
Joined: Tue Nov 17, 2015 3:15 pm

nvidia-modprobe (Solved - Ignore)

Post by Prsman » Mon Dec 04, 2017 3:04 pm

Does anyone know if I install nvidia-modprobe from Synaptic will it break my system? I'm trying things. Thanks
Last edited by Prsman on Mon Dec 11, 2017 8:35 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Spearmint2
Level 15
Level 15
Posts: 5609
Joined: Sat May 04, 2013 1:41 pm
Location: Maryland, USA

Re: nvidia-modprobe

Post by Spearmint2 » Tue Dec 05, 2017 7:59 am

don't know why it should. Was there something you read that gave you concern? Do you have nvidia-settings installed yet?
All things go better with Mint. Mint julep, mint jelly, mint gum, candy mints, pillow mints, peppermint, chocolate mints, spearmint,....

User avatar
Prsman
Level 4
Level 4
Posts: 202
Joined: Tue Nov 17, 2015 3:15 pm

Re: nvidia-modprobe

Post by Prsman » Mon Dec 11, 2017 8:35 pm

Thanks Spearmint2. Did not fix my problem. Will close.

Post Reply

Return to “Graphics Cards & Monitors”