How to use two GPUs (GTX750Ti + GTX1060) for one X screen

Screen resolution, 3D Acceleration, nVidia, ATI
Forum rules
Before you post please read this
Post Reply
TraxXavier
Level 1
Level 1
Posts: 10
Joined: Mon Apr 23, 2018 11:00 am

How to use two GPUs (GTX750Ti + GTX1060) for one X screen

Post by TraxXavier » Wed Apr 25, 2018 1:33 pm

Hi,

I have two GPU's in my system a NVidia a GTX1060 driving 3 monitors and a GTX750Ti driving another 3, using the os from Redmond which must not be named ;) this works just fine 6 monitors working together as one huge desktop.

But using linux mint, the most I can do is to get the 3 additional screens to display a wallpaper and I can go with my mouse there but that is all, I can not start a application on them or move a running application there.

The Nvidia configuration tool allowed me to assign the 3 other monitors to a new x Screen 1, but it does not allow me to assign them to screen 0 on which the desktop seams to be.

So my question how can I get X screen 0 to be comprised of all 6 monitors?
Or at least how can I get a "start menu" and task manager bar onto the other 3 screens?

Cheers
Trax

User avatar
catweazel
Level 17
Level 17
Posts: 7519
Joined: Fri Oct 12, 2012 9:44 pm
Location: Australian Antarctic Territory

Re: How to use two GPUs (GTX750Ti + GTX1060) for one X screen

Post by catweazel » Fri Apr 27, 2018 2:37 am

TraxXavier wrote:
Wed Apr 25, 2018 1:33 pm
So my question how can I get X screen 0 to be comprised of all 6 monitors?
Maybe this might help.

This may have some additional clues.
¡uʍop ǝpısdn sı buıɥʇʎɹǝʌǝ os ɐıןɐɹʇsnɐ ɯoɹɟ ɯ,ı

TraxXavier
Level 1
Level 1
Posts: 10
Joined: Mon Apr 23, 2018 11:00 am

Re: How to use two GPUs (GTX750Ti + GTX1060) for one X screen

Post by TraxXavier » Fri May 04, 2018 1:30 pm

Unfortunately it did not,
this nvidia mosaic technology is only available on quartos :|

Post Reply

Return to “Graphics Cards & Monitors”