Black screen on TTY7 after entering credentials.

Screen resolution, 3D Acceleration, nVidia, ATI
Forum rules
Before you post please read this
Post Reply
mazak
Level 1
Level 1
Posts: 4
Joined: Tue Aug 21, 2018 3:50 pm

Black screen on TTY7 after entering credentials.

Post by mazak » Tue Aug 21, 2018 3:56 pm

Hi.
I am having problem with my laptop - Samsung Q210.
Sometimes - usually after long time lid closed - it happen what in subject.
It is set not to go suspend or hiberate as it is doing something which takes time.
I do not want to break system as it is fine after killing xorg or restarting whole Mint.
I tried to read some logs but I am not that familiar yet with this.
Can anybody help?

mazak
Level 1
Level 1
Posts: 4
Joined: Tue Aug 21, 2018 3:50 pm

Re: Black screen on TTY7 after entering credentials.

Post by mazak » Tue Aug 21, 2018 5:56 pm

Hi again.
I am getting frustrating now, after working for a bit on other TTY than 7 I did something wrong when choosing layout and now it is like that:
Attachments
tmp_15216.jpg

mazak
Level 1
Level 1
Posts: 4
Joined: Tue Aug 21, 2018 3:50 pm

Re: Black screen on TTY7 after entering credentials.

Post by mazak » Wed Aug 22, 2018 5:07 pm

Anybody can help where to dig?
Appreciate.

mazak
Level 1
Level 1
Posts: 4
Joined: Tue Aug 21, 2018 3:50 pm

Re: Black screen on TTY7 after entering credentials.

Post by mazak » Thu Sep 13, 2018 9:09 am

I gave up with Mint. I am on Xubuntu now. Bye

Post Reply

Return to “Graphics Cards & Monitors”