Forum File Attachments

Questions about the project and the distribution - obviously no support questions here please
Post Reply
User avatar
JerryF
Level 9
Level 9
Posts: 2738
Joined: Mon Jun 08, 2015 1:23 pm
Location: Rhode Island, USA

Forum File Attachments

Post by JerryF » Mon Nov 20, 2017 5:49 pm

Just responded to someone and tried to attach a file, but the Attachment tab is missing.

Has that feature been discontinued?

Thanks.
IF AND WHEN your problem has been solved, please edit your original post and add [SOLVED] to the beginning of the Subject Line. It helps other members.

User avatar
WharfRat
Level 20
Level 20
Posts: 11428
Joined: Thu Apr 07, 2011 8:15 pm

Re: Forum File Attachments

Post by WharfRat » Mon Nov 20, 2017 6:19 pm

JerryF wrote:Just responded to someone and tried to attach a file, but the Attachment tab is missing.

Has that feature been discontinued?

Thanks.
Hmm, I don't have that option any more either :?
ImageImage

User avatar
xenopeek
Level 24
Level 24
Posts: 22622
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:58 am
Location: The Netherlands

Re: Forum File Attachments

Post by xenopeek » Mon Nov 20, 2017 6:30 pm

It's temporarily disabled following maintenance done earlier today. Expect it will be enabled again tomorrow.
Image

User avatar
JerryF
Level 9
Level 9
Posts: 2738
Joined: Mon Jun 08, 2015 1:23 pm
Location: Rhode Island, USA

Re: Forum File Attachments

Post by JerryF » Mon Nov 20, 2017 6:53 pm

xenopeek wrote:It's temporarily disabled following maintenance done earlier today. Expect it will be enabled again tomorrow.
Thank you!
IF AND WHEN your problem has been solved, please edit your original post and add [SOLVED] to the beginning of the Subject Line. It helps other members.

User avatar
WharfRat
Level 20
Level 20
Posts: 11428
Joined: Thu Apr 07, 2011 8:15 pm

Re: Forum File Attachments

Post by WharfRat » Tue Nov 21, 2017 9:46 am

Still no attachments functionality,

Also, has anyone noticed that Registered users: at the bottom of the main page doesn't show any users unless you're logged on :?:

I recall being able to see the registered users when not logged on :?
ImageImage

User avatar
xenopeek
Level 24
Level 24
Posts: 22622
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:58 am
Location: The Netherlands

Re: Forum File Attachments

Post by xenopeek » Tue Nov 21, 2017 10:22 am

When the problem is solved and attachments functionality can be enabled again, I'll note it here.

phpBB indeed changed it so that if guests aren't permitted to see the profiles of registered users (which they aren't on our board) that they also can't see which registered users are online.
Image

User avatar
WharfRat
Level 20
Level 20
Posts: 11428
Joined: Thu Apr 07, 2011 8:15 pm

Re: Forum File Attachments

Post by WharfRat » Tue Nov 21, 2017 11:47 am

xenopeek wrote:phpBB indeed changed it so that if guests aren't permitted to see the profiles of registered users (which they aren't on our board) that they also can't see which registered users are online.
Thanks for clarifying that - I thought that it could have been a coincident problem post maintenance or somehow related to the attachment functionality.
ImageImage

User avatar
powerwagon75
Level 3
Level 3
Posts: 164
Joined: Sun Feb 28, 2016 4:05 pm
Location: USA

Re: Forum File Attachments

Post by powerwagon75 » Sat Nov 25, 2017 1:05 pm

xenopeek wrote:When the problem is solved and attachments functionality can be enabled again, I'll note it here....
A little late to the game here, but was wondering what is the current status of the missing attachments? Was reviewing my old posts this morning, and noticed that it appears every attachment I've posted is gone, with only the attachment file name remaining. (along with a few other posters' attachments randomly missing as well) Tried to search for this and only found this thread, so apologies if it is being discussed elsewhere.

Eric
Image
Image

User avatar
xenopeek
Level 24
Level 24
Posts: 22622
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:58 am
Location: The Netherlands

Re: Forum File Attachments

Post by xenopeek » Sat Nov 25, 2017 1:18 pm

After a human mistake with an upgrade, we noticed our backups weren't complete. We were able to recover most of the attachments but some of them were lost.
Image

User avatar
administrollaattori
Level 14
Level 14
Posts: 5003
Joined: Tue Sep 03, 2013 4:51 am
Location: Finland
Contact:

Re: Forum File Attachments

Post by administrollaattori » Sat Nov 25, 2017 2:11 pm

xenopeek wrote:After a human mistake with an upgrade, we noticed our backups weren't complete. We were able to recover most of the attachments but some of them were lost.
All of my attachments are lost. :(

Edit: About 90% of my attachments are lost. :lol:

User avatar
powerwagon75
Level 3
Level 3
Posts: 164
Joined: Sun Feb 28, 2016 4:05 pm
Location: USA

Re: Forum File Attachments

Post by powerwagon75 » Sat Nov 25, 2017 3:12 pm

Thank you for the quick response.

I don't suppose there is a way to re-attach them from my end, without dragging them to the top of the forum page? If not, no worries, just curious.

Regards,

Eric
Image
Image

User avatar
xenopeek
Level 24
Level 24
Posts: 22622
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:58 am
Location: The Netherlands

Re: Forum File Attachments

Post by xenopeek » Sat Nov 25, 2017 3:19 pm

I think you'll have to edit the post and attach the files anew.
Image

User avatar
Flemur
Level 15
Level 15
Posts: 5909
Joined: Mon Aug 20, 2012 9:41 pm
Location: Potemkin Village

Re: Forum File Attachments

Post by Flemur » Sat Nov 25, 2017 3:20 pm

xenopeek wrote:After a human mistake with an upgrade
Gosh darn those pesky humans.
Please edit your original post title to include [SOLVED] if/when it is solved!
Your data and OS are backed up....right?
Mint 18.3 Xfce/fluxbox/pulse-less
Xubuntu 17.10/fluxbox/pulse-less

User avatar
JerryF
Level 9
Level 9
Posts: 2738
Joined: Mon Jun 08, 2015 1:23 pm
Location: Rhode Island, USA

Re: Forum File Attachments

Post by JerryF » Sat Nov 25, 2017 3:50 pm

Flemur wrote:
xenopeek wrote:After a human mistake with an upgrade
Gosh darn those pesky humans.
+1 :lol:
IF AND WHEN your problem has been solved, please edit your original post and add [SOLVED] to the beginning of the Subject Line. It helps other members.

Post Reply

Return to “Non-technical Questions”