New forum glitches

Questions about the project and the distribution - obviously no support questions here please
Post Reply
User avatar
67GTA
Level 6
Level 6
Posts: 1300
Joined: Wed Jun 06, 2007 9:49 pm
Location: Kentucky, USA

New forum glitches

Post by 67GTA »

The first couple of days after the color change, everything worked fine. Now the quote/code etc buttons don't work. I select the text and click the buttons and nothing happens. The smiley buttons won't work either. Anyone else having trouble?
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
User avatar
Alpha-Geek
Level 4
Level 4
Posts: 310
Joined: Sun Aug 19, 2007 12:29 am
Location: Wisconsin, USA

Re: New forum glitches

Post by Alpha-Geek »

Ditto. I also can't get a sig to work.
User avatar
Sorensei
Level 4
Level 4
Posts: 257
Joined: Tue Jan 16, 2007 8:24 am
Location: Switzerland

Re: New forum glitches

Post by Sorensei »

Same here...
I don't have a solution, but I do admire the problem.
Husse
Level 23
Level 23
Posts: 18677
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: New forum glitches

Post by Husse »

This is a bug somewhere. We are working on it but don't really understand why a color change would have smilies etc stop working....
So it will change but is harder to solve than expected
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
carlos
Level 4
Level 4
Posts: 470
Joined: Thu Dec 14, 2006 4:30 pm
Location: USA
Contact:

Re: New forum glitches

Post by carlos »

No worries folks, we are aware of lost functionality on the forum. We are looking into it. Be we are limited on time and resources, so just bear with us and soon things will be cleared up.
____________ ________ ______ ____ ___ __ __ _
http://www.designdrifter.com
The Purpose of Life is for DNA to reproduce.
Post Reply

Return to “Non-technical Questions”