How to install Presto?

Chat about Linux in general
khsbenny
Level 2
Level 2
Posts: 92
Joined: Tue Feb 17, 2009 4:40 pm

How to install Presto?

Postby khsbenny » Thu Oct 01, 2009 3:57 pm

I want to install Presto but am not sure how. It's a .exe with no sign of an ISO.

Anyone have any success with it? and will I have any issues with GRUB?

Thanks, Ben

Forget this, after a bit more searching it doesn't seem possible. Only supports Windows bootloader. Seems crazy to me, a linux based system not supporting linux. Thats commercialisation for you.

User avatar
lagagnon
Level 7
Level 7
Posts: 1886
Joined: Wed Jun 17, 2009 7:38 pm
Location: an island in the Pacific...

Re: How to install Presto?

Postby lagagnon » Thu Oct 01, 2009 5:22 pm

It is a commercial system that you pay for. They use the Xandros Linux kernel to construct the fast booting system and they want to make money out of it so they are targetting Windows users who are happy to part with money for software. You can build your own fast booting OS with "Tiny Core Linux" if you like a bit of a challenge!

User avatar
GoustiFruit
Level 4
Level 4
Posts: 266
Joined: Wed Sep 12, 2007 11:07 am

Re: How to install Presto?

Postby GoustiFruit » Sat Oct 03, 2009 4:26 am

lagagnon wrote:It is a commercial system that you pay for. They use the Xandros Linux kernel to construct the fast booting system and they want to make money out of it so they are targetting Windows users who are happy to part with money for software. You can build your own fast booting OS with "Tiny Core Linux" if you like a bit of a challenge!


That's why you may pay for something: they provide you with something that would require a bit of a challenge for you to achieve the same result. Sometimes you just need things that work, instead of things you have to make work.


Return to “Chat about Linux”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests