Verhuis Linux Mint NL aanstaande Donderdag 16 Mei 2013

Dutch Forum

Moderators: Moem, xenopeek

Post Reply
M_aD
Level 3
Level 3
Posts: 146
Joined: Sun Apr 27, 2008 9:03 am
Contact:

Verhuis Linux Mint NL aanstaande Donderdag 16 Mei 2013

Post by M_aD » Sun May 12, 2013 10:59 am

Beste leden van Linux Mint NL,

In Maart jongsleden hadden we aangekondigd dat Linux Mint NL (http://www.linuxmint-nl.org) naar een nieuwe webhost zou gaan verhuizen. Dat is nog steeds het geval en hebben we werkzaamheden afgerond. Het forum is opgezet en de hoofpagina, de blog, zoals we van hier gewend zijn is ook in zoverre klaar. Alles is geimporteerd dus de topics en leden zijn aanwezig op het nieuwe forum, wat trouwens ook een geheel nieuw maar bekend en fris uiterlijk heeft gekregen.

Door omstandigheden is het voor ons nog niet mogelijk om de domein naam en URL's mee over te nemen. Dit houd in dat we voorlopig voor een bepaalde tijd gebruik gaan maken van een nieuwe domein naam en nieuwe URL's tot de overdracht van het oude domein voltooid is.

Ons plan is om de overgang naar het nieuwe forum nu door te zetten voordat de nieuwe Linux Mint 15 versie vrijgegeven wordt. Deze staat namelijk gepland voor het einde van de maand Mei en het testen van de RC's is momenteel in volle gang.

We zien deze switch en de aankomende LM 15 uitgave als een nieuwe frisse start van Linux Mint NL waarbij we jullie zo goed mogelijk proberen bij te staan in het geven van ondersteuning. Ook willen we jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden met het laatste nieuws aangaande de ontwikkelingen van Linux Mint. Dit zullen we doen via ons blog op de hoofdpagina, Facebook en Twitter zoals jullie van ons gewend zijn.

"Wat gaat er nu gebeuren met het huidige forum?"

We hebben besloten dat we het huidige forum van linuxmint-nl.org sluiten om de simpele redenen dat we toch nog regelmatig aanmeldingen krijgen van nieuwe leden die we weer moeten overzetten naar het nieuwe forum wat weer extra tijd vraagt. Daarbij komt dat er voor de nieuwe webhost en het domein ook al betaald is. Alles staat klaar dus waarom zouden we geen gebruik gaan maken van de nieuwe opzet.

De overgang naar het nieuwe forum zal plaats vinden aanstaande Donderdag 16 Mei. Dit zal zo laat mogelijk op die dag gebeuren zodat jullie er zo min mogelijk hinder van hebben. Hierdoor zal het forum tijdelijk niet bereikbaar zijn.


De voorlopig nieuwe URL's zijn:

Hoofdsite/Blog: http://www.linuxmintnl.nl

Het forum: http://www.forum.linuxmintnl.nl


Jullie zijn allemaal, zowel de huidige als ook nieuwe leden, van harte welkom.

Met Vriendelijke Groet,

Het Linux Mint NL team

Post Reply

Return to “Nederlands (Dutch)”