Nieuw lid: digimint

Dutch Forum

Moderators: Moem, xenopeek

Post Reply
digimint
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Mon Jul 09, 2007 8:01 am

Nieuw lid: digimint

Post by digimint » Mon Jul 09, 2007 8:15 am

Zojuist op 9 juli Mint Linux op de pc gezet en bevalt prima.
Alle nieuwe dingen moeten nog wennen.
Verademing is wel dat er een aantal zaken reeds aanwezig zijn.
Bevalt goed dus.

Vraagje: In Windows XP stond mijn toetsenbord op VS-Internationaal,
maar hoe krijg je dat in Mint voor elkaar?
In de menu's kom ik het niet tegen.
Wie helpt mij?

User avatar
the_necrocide
Level 2
Level 2
Posts: 55
Joined: Sat Jul 07, 2007 2:20 pm
Location: (Leuven) Brussels, Belgium

Post by the_necrocide » Mon Jul 09, 2007 8:50 am

Kijk eens in het menu onder voorkeuren, Toetsenbord. Op het tabblad indelingen zou je normaal je specifieke indeling moeten kunnen selecteren (via de knop toevoegen). Vergeet geen vinkje te zetten in het hokje om een bepaalde indeling als standaard in te stellen.

succes!
(en welkom bij de meute :wink: , ik hoop dat je veel plezier hebt aan Linux Mint :D )

User avatar
hilla
Level 1
Level 1
Posts: 29
Joined: Sat Dec 15, 2007 9:43 am

Re: Nieuw lid: digimint

Post by hilla » Mon Dec 17, 2007 6:58 am

Is wel al een beetje laat , maar van mij ook een hartelijk welkom bij de groep en graag wat bijdrage over Uw ervaringen met Mint zou leuk zijn.
Grtz Hilla.

Post Reply

Return to “Nederlands (Dutch)”