Hidastunut internetyhteys!

Finnish Forum
Post Reply
Vesimaki
Level 1
Level 1
Posts: 4
Joined: Sat Apr 18, 2015 11:13 am

Hidastunut internetyhteys!

Post by Vesimaki »

Noniin, nyt tuli Minttiin ensimmäinen kettumainen ongelma. Oli tuola englanninkielisellä foorumilla samasta asiasta tehty avaus. http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=53&t=194366

17. päivä huhtikuuta (ehkä jopa 16. päivän iltana tullut) tullut 11 päivityspaketin kokoelma sisälsi näillä näkymin jotain sontaa, ainakin itselleni. Tipahti latausnopeus inteernetistä olemattomaksi. Eikö kellään muilla tullut vastaavaa tilannetta eteen? Eipä tietenkään kun ei ole kukaan vastannut tuonne yläpuolen hepullekkaan. Käytössä siis kännykän kautta usb:llä jaettu nettiyhteys pöytäkoneella, 64bit järjestelmä. Ulospäin menevä nopeus normaali reilu 2 megaa, ja sisäänpäin tulevaa jokin alkoi rajoittamaan alta puolen megan käyden välillä piikkiä jopa megaan asti. Yhteys siis 2/2megaa. Kännykällä erikseen mitattuna nopeudet ihan normaalit mutta tietokoneelle asti jokin rajoittaa.

Voi kun alkoi kaipaamaan jotain toimivaa system restorea.. Juuri kun alkoi tuntua ettei tämän parempaa järjestelmää olekkaan. Nyt tarvittas jonkun gurun apua!

Päivityshistoriasta jos poimitaan niin omasta mielestäni paketit jotka voisi asiaan liittyä, isc-dhcp-client, isc-dhcp-common. Loput onkin sitten jotain pythonjotain ja libgnomea ym.
Vesimaki
Level 1
Level 1
Posts: 4
Joined: Sat Apr 18, 2015 11:13 am

Re: Hidastunut internetyhteys!

Post by Vesimaki »

Ehkä liian hätäisiä johtopäätöksiä. Testaaminen toisella puhelimella jakamisen kanssa ja nopeus nousee normaaliksi. Täytynee alkaa huawein (honor6) ominaisuuksia tutkimaan miksi rajoittaa liikennettä usblle. Jos on vinkkiä heittää niin otetaan vastaan.
Post Reply

Return to “Suomi (Finnish)”