firefox

Finnish Forum
Pummi++
Level 1
Level 1
Posts: 28
Joined: Sat Feb 13, 2016 5:38 am

firefox

Postby Pummi++ » Sun Jan 29, 2017 8:54 am

Hei
Tuli päivitys foxiin joka on nyt 51.0.1 (32bit) ja sama win koneeseen. Osaako joku vastata onkohan tämä oikea versio vai valesivu kun ennen oli 64bit. Versio on mint rosa.

Kuulessää
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat May 31, 2014 2:24 pm

Re: firefox

Postby Kuulessää » Sun Jan 29, 2017 5:28 pm

Tollasta näyttää täällä, Mint 17.3 Rosa. Ihan normipäivityksenä on tullut.

Pummi++
Level 1
Level 1
Posts: 28
Joined: Sat Feb 13, 2016 5:38 am

Re: firefox

Postby Pummi++ » Mon Jan 30, 2017 10:07 am

OK. Noin näytti minullakin ennen päivitystä mutta nyt 32bit. Eli jotain kummaa tässä nyt on. Jos joku muistaa tuon purkuohjelmapaketin nimen ja sen latauspaketin niin laittaisitteko tänne. Poistin firefofoksin mutta samanlainen tuli tilalle. Eniten tässä harmittaa kirjamerkkien menetys ja kun yrittää ladata uutta niin iso versiota ei oikein löydy.

Kiitos vastauksesta

User avatar
MintyO
Level 4
Level 4
Posts: 459
Joined: Mon Apr 11, 2011 2:54 pm

Re: firefox

Postby MintyO » Mon Jan 30, 2017 10:32 am

En oikein ymmärrä, ainakaan täysin, mitä tarkoitat purkuohjelmapaketilla ja latauspaketilla. Jos tarkoituksena siis asentaa puhtaasti foxi uudelleen, niin itse tekisin näin: Menet synaptic-pakettienhallintaan ja sieltä merkitset (sillä vahvimmalla tavalla) firefoxin poistettavaksi. Toteutat muutokset. Asennat joko asennettavista ohjelmista, tai siellä synapticissa ollessasi merkitset asennettavaksi firefoxin ja toteutat muutokset. Jos tällä vielä tulee sama lopputulos, niin en valitettavasti osaa sanoa mistä on kysymys.

Selaimen kirjanmerkit voi "viedä ja tuoda" tiedostoon, jos haluaa siirrellä niitä selaimesta toiseen: firefoxissa: näytä kaikki kirjanmerkit -> tuo ja varmuuskopioi.

Toivottavasti saat bittisyyden kuntoon!
Ducks on the edge sleep with one eye open.

Pummi++
Level 1
Level 1
Posts: 28
Joined: Sat Feb 13, 2016 5:38 am

Re: firefox

Postby Pummi++ » Mon Jan 30, 2017 10:58 am

Niin. Laitoin epäselvästi. Normaalisti asia menee tietysti niin että poistetaan paketti ja ladataan uudestaan. Minulla se ei onnistunut kun sama paketti tuli takaisin boomarkkeineen päivineen ja siksi latasin paketin tiedostoon. Tarkoitus oli sitten tehdä sillä unohtuneella ohjelmalla (jolla voi tehdä usb tikun ym) ns. käynnistyspaketti. Jos poiston jälkeen ei ole selainta ei voi ladata uutta. Se tässä oli takana. Ei tarvitsisi koko asennusta tehdä uudetaan. No koetan ottaa boomarkeista kopion ja poistan ja sammutan koneen jne. Paketti oli suht helppo käyttää. Voi mennä pahsti vikaankin jos alan käyttämään komentokieltä kun samaa ongelmaa näyttää olevan muillakin kielillä josta ohjeita on monenlaisia. Ohjeet ja pakeeti löytyivät joskus suomenkielisiltä sivuilta mutta en nyt viitsisi alkaa etsimään sitä sieltä.

Otanpa nyt kopion boomarkeista talteen ja poistan paketin ja sammutan koneen ja lataan sitten uudestaan. Minulla käytössä vain 1+2 tason päivitykset.

Semmoista tällä kertaa mutta muuten on pelannut.

Case
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Wed Feb 01, 2017 6:21 am

Re: firefox

Postby Case » Wed Feb 01, 2017 6:33 am

Kuulessää wrote:Tollasta näyttää täällä, Mint 17.3 Rosa. Ihan normipäivityksenä on tullut.


Samalta näyttää Mint 18.1 Chinamon 64bit pyörii.

Pummi++
Level 1
Level 1
Posts: 28
Joined: Sat Feb 13, 2016 5:38 am

Re: firefox

Postby Pummi++ » Wed Feb 01, 2017 7:21 am

Eipä ratkennut muutoin kuin päivittämällä uuteen. Ihmeellistä että samaa ohjelmaa on kahdella merkinnällä. Eipä juuri muuta haittaa ollut kuin kirjamerkkien häviäminen. Nyt sitten tuon toisen kanssa näyttää suluissa uutta versiota ja samoin myös (64bit). Onko muilla näin vai pelkkä 51.0.1? Ainoa joka selittäisi tuon oli kun otin hetkeksi selainsuojaa vähemmäksi eli noscript ja ublockorigin pois. Hakukoneena duck (shoul i remove it) testien ym mukaan turvallisin. Tiedä häntä mutta vähän hitaampi ja pelaa hyvin. Joo linuxia käyttäisi enemmän mutta tuo tiedostojen tarkistus ja virustorjuntojen puute vähän hidastaa.

Pummi++
Level 1
Level 1
Posts: 28
Joined: Sat Feb 13, 2016 5:38 am

Re: firefox

Postby Pummi++ » Tue Feb 21, 2017 8:04 am

No nyt

Eipä pysy perässä. Mitä olette tehneet jos toria olette käyttäneet. Ohjeita löytyy ko. sivustalta kuinka liittää päätteen avulla ym. Kommentteja?

https://support.mozilla.org/t5/Install- ... /ta-p/2516

http://www.iltasanomat.fi/digitoday/tie ... 88805.html

http://www.wikihow.com/Install-Tor-on-Linux

Version pitäisi olla 51.0.2 ??

FireSoul
Level 3
Level 3
Posts: 147
Joined: Mon Jan 28, 2013 5:15 am

Re: firefox

Postby FireSoul » Mon Jul 31, 2017 11:39 am

Pummi++ wrote:Niin. Laitoin epäselvästi. Normaalisti asia menee tietysti niin että poistetaan paketti ja ladataan uudestaan. Minulla se ei onnistunut kun sama paketti tuli takaisin boomarkkeineen päivineen ja siksi latasin paketin tiedostoon. Tarkoitus oli sitten tehdä sillä unohtuneella ohjelmalla (jolla voi tehdä usb tikun ym) ns. käynnistyspaketti. Jos poiston jälkeen ei ole selainta ei voi ladata uutta. Se tässä oli takana. Ei tarvitsisi koko asennusta tehdä uudetaan. No koetan ottaa boomarkeista kopion ja poistan ja sammutan koneen jne. Paketti oli suht helppo käyttää. Voi mennä pahsti vikaankin jos alan käyttämään komentokieltä kun samaa ongelmaa näyttää olevan muillakin kielillä josta ohjeita on monenlaisia. Ohjeet ja pakeeti löytyivät joskus suomenkielisiltä sivuilta mutta en nyt viitsisi alkaa etsimään sitä sieltä.

Otanpa nyt kopion boomarkeista talteen ja poistan paketin ja sammutan koneen ja lataan sitten uudestaan. Minulla käytössä vain 1+2 tason päivitykset.

Semmoista tällä kertaa mutta muuten on pelannut.


Moi.

Itse käytän FireFoxia eri käyttöjärjestelmillä ja siksi teen aina synkronoinnin,synkronoinnilla saa kaikki asetukset jokaiseen FireFox selaimeen täysin samanlaisina.
Ei mitään kopioimisia,eikä muistelemisia mitä pitäisi olla selaimessa.
Mene FireFoxin asetuksiin ylhäällä oikeassa nurkassa olevat päällekkäiset viivat,paina sitä.
Tulee valikkokuvat,valitse asetukset.
Aukeavassa kuvake valikossa valitse Sync-palvelu.
Tuolla anna /tee Sync-tunnukset ja niillä saat aina mihin tahansa koneeseen FireFoxin samoilla kirjamerkeill,asetuksilla ja samalla ulkonäöllä.Voit joutua asettamaan kirjamerkkipalkin näkyviin,muuten täysin samat,jos FireFox versio tukee lisäosia.
Nyt uusimmassa Mintissä saa Katsomon/Foxplayn näkymään pakettien lisäosalla hakemalla paketeissa silverlight ja asentamalla paketin.
Itselläni tuo nyt tässä Linux Mint 18.2 Cinnamonissa.

Toivottavasti tästä oli apua.
FireSoul


Return to “Suomi (Finnish)”