Voiko Lumia 930 ja Mint

Finnish Forum
Post Reply
jussi57
Level 1
Level 1
Posts: 2
Joined: Thu Apr 06, 2017 11:58 am

Voiko Lumia 930 ja Mint

Post by jussi57 »

Heipä hei..
Perehdyn Mintin saloihin. Miten voin yhdistää Mintin ja Lumia 930 Win 10 yhteen Bluetoothin avulla....vai voiko?

yst. Jussi
User avatar
MintyO
Level 4
Level 4
Posts: 460
Joined: Mon Apr 11, 2011 2:54 pm

Re: Voiko Lumia 930 ja Mint

Post by MintyO »

Ei hirveästi ole kokemusta, mutta peruspuhelimen ja Mintin välillä olen muutamia tiedostoja siirtänyt. Muistaakseni toimi yksinkertaisesti laittamalla puhelimesta asetukseksi, että näkyy kaikille, sitten vain bluetooth päälle koneessa ja tiedostojenselaimessa avata kuin mikä tahansa kansio. En tiedä miten älypuhelimilla, pitääkö mahdollisesti Sambajakoa käyttää ja minkälainen yhdistys on tavoitteena. Haluatko mahdollisesti netin jakaa tiedostojen lisäksi?
Ducks on the edge sleep with one eye open.
jussi57
Level 1
Level 1
Posts: 2
Joined: Thu Apr 06, 2017 11:58 am

Re: Voiko Lumia 930 ja Mint

Post by jussi57 »

MintyO wrote:Ei hirveästi ole kokemusta, mutta peruspuhelimen ja Mintin välillä olen muutamia tiedostoja siirtänyt. Muistaakseni toimi yksinkertaisesti laittamalla puhelimesta asetukseksi, että näkyy kaikille, sitten vain bluetooth päälle koneessa ja tiedostojenselaimessa avata kuin mikä tahansa kansio. En tiedä miten älypuhelimilla, pitääkö mahdollisesti Sambajakoa käyttää ja minkälainen yhdistys on tavoitteena. Haluatko mahdollisesti netin jakaa tiedostojen lisäksi?
Bletoothilla tavoittelen yhteyttä- Ei näy kumpaakaan toisissaan...ei puhelinta tietsikassa, eikä tietokonetta puhelimessa, vaikka kumpikin on asetettu näkyvään tilaan.
Post Reply

Return to “Suomi (Finnish)”