Page 1 of 1

Voiko Lumia 930 ja Mint

Posted: Fri Apr 07, 2017 5:33 am
by jussi57
Heipä hei..
Perehdyn Mintin saloihin. Miten voin yhdistää Mintin ja Lumia 930 Win 10 yhteen Bluetoothin avulla....vai voiko?

yst. Jussi

Re: Voiko Lumia 930 ja Mint

Posted: Mon Apr 10, 2017 4:17 am
by MintyO
Ei hirveästi ole kokemusta, mutta peruspuhelimen ja Mintin välillä olen muutamia tiedostoja siirtänyt. Muistaakseni toimi yksinkertaisesti laittamalla puhelimesta asetukseksi, että näkyy kaikille, sitten vain bluetooth päälle koneessa ja tiedostojenselaimessa avata kuin mikä tahansa kansio. En tiedä miten älypuhelimilla, pitääkö mahdollisesti Sambajakoa käyttää ja minkälainen yhdistys on tavoitteena. Haluatko mahdollisesti netin jakaa tiedostojen lisäksi?

Re: Voiko Lumia 930 ja Mint

Posted: Thu Apr 13, 2017 10:54 am
by jussi57
MintyO wrote:Ei hirveästi ole kokemusta, mutta peruspuhelimen ja Mintin välillä olen muutamia tiedostoja siirtänyt. Muistaakseni toimi yksinkertaisesti laittamalla puhelimesta asetukseksi, että näkyy kaikille, sitten vain bluetooth päälle koneessa ja tiedostojenselaimessa avata kuin mikä tahansa kansio. En tiedä miten älypuhelimilla, pitääkö mahdollisesti Sambajakoa käyttää ja minkälainen yhdistys on tavoitteena. Haluatko mahdollisesti netin jakaa tiedostojen lisäksi?
Bletoothilla tavoittelen yhteyttä- Ei näy kumpaakaan toisissaan...ei puhelinta tietsikassa, eikä tietokonetta puhelimessa, vaikka kumpikin on asetettu näkyvään tilaan.