Mint 18 MATE: Shotwell ei vie Flickriin, eikä gThumbkaan

Finnish Forum
Post Reply
OJK101
Level 1
Level 1
Posts: 8
Joined: Sat Feb 04, 2017 12:30 pm

Mint 18 MATE: Shotwell ei vie Flickriin, eikä gThumbkaan

Post by OJK101 » Tue Jul 25, 2017 10:50 am

Olen tästä ongelmasta kirjoittanut tänne aiemminkin. Eli Shotwell ei kirjaudu Flickr-tililleni. Aiemmin ongelma ratkesi päivittämällä jakelu uudempaan.

Koneellani on siis Mint 18 MATE. Ongelma on se, että Shotwell ei anna minun kirjautua Flickriin. Kuvaus: Shotwell auki > valitsen kuvan ja klikkaan Julkaise > Shotwell antaa vain Piwigon. Avaan kohdassa "Julkaise valokuvia palveluun:" pudotusvalikon > Lisää muita tilejä > mitään ei tapahdu. Kirjaimellisesti mitään muuta ei tapahdu kuin "Julkaise valokuvia" -ikkuna sulkeutuu ja Shotwell jää möllöttämään avoinna. Mitään uutta ikkunaa tai kenttiä, joissa voisin syöttää Flickr-tietoni ei avaudu.

Kummallisinta on se, että Shotwell on keskustellut tällä koneella tässä Mint 18:ssa aiemmin Flickrin kanssa. Olisiko joku pakettipäivitys saanut bitit vinoon? Mitähän voisin tehdä?
Shotwell-versioni on 0.22.0.

Niin, tämä sama ongelma on myös gThumbissa, siellä vain pääsen siihen saakka, että voin syöttää Flickr-tietoni > avautuu Flickr-ikkuna "gthumb wants to link to your Flickr account" > klikkaan "ok, i'll authorize it" > koko gThumb kaatuu. Täsmälleen sama juttu myös Pix-sovelluksen kanssa.

Mieluiten haluaisin tuon Shotwellin toimimaan Flickrin kanssa.

Post Reply

Return to “Suomi (Finnish)”