mount HD

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
Post Reply
woflux
Level 1
Level 1
Posts: 22
Joined: Sat Sep 15, 2012 6:44 am

mount HD

Post by woflux » Wed Jan 02, 2013 3:14 pm

Hello, I have bought a sata hard disk but it doesn't show up in "Computer". I run lshw -class disk and it was detected as dev/sdc, what I have to do now to make it appear between other devices so I can use it ?

thank you

User avatar
oobetimer
Level 7
Level 7
Posts: 1879
Joined: Tue Jun 01, 2010 12:53 pm
Location: Finland / above the Arctic Circle
Contact:

Re: mount HD

Post by oobetimer » Wed Jan 02, 2013 4:26 pm

Is it formatted?

Post Reply

Return to “Newbie Questions”