Streaming Problems

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
User avatar
jungar
Level 3
Level 3
Posts: 102
Joined: Fri Apr 25, 2008 10:25 pm

Streaming Problems

Postby jungar » Mon May 05, 2008 12:50 pm

hi guys,

ive been having problems lately watching some streams.

http://video.yahoo.com/watch/2222749/7008086

like this for example ... when i switch on to full screen, the frames start to slow down and stop and are out of sync with the sound.

any advice?

many thanks guys,

jungar

User avatar
GrayWizardLinux
Level 6
Level 6
Posts: 1237
Joined: Wed Sep 12, 2007 5:47 pm
Location: Anywhere I Am!

Re: Streaming Problems

Postby GrayWizardLinux » Mon May 05, 2008 1:09 pm

i had no problem - 1gb ram and 1.73 ghz core duo intel.
Linux Mint - Pure Bliss!

rivenought
Level 5
Level 5
Posts: 780
Joined: Wed Apr 09, 2008 10:34 am

Re: Streaming Problems

Postby rivenought » Mon May 05, 2008 2:59 pm

Jungar,

I just popped over to test out that link, and I am having the same issues on my end. Not sure what to tell you. My hardware specs are below. My DSL is 1.5 down/256 up with AT&T. I just thought i would share the info with you.

User avatar
jungar
Level 3
Level 3
Posts: 102
Joined: Fri Apr 25, 2008 10:25 pm

Re: Streaming Problems

Postby jungar » Mon May 05, 2008 11:59 pm

thanks for testing it man.. i confused now, one of you guys has no problem whereas the other is facing the same problem as i am..

i didnt try it out on XP, which is why i assumed that maybe it was a mint thing, cuz i had problems with full screen earlier (which was resolved once is disabled the bouncy frames and all that) visual effects.

thanks again for the input.

jungar

User avatar
rhvkl
Level 3
Level 3
Posts: 140
Joined: Sun May 04, 2008 4:36 pm

Re: Streaming Problems

Postby rhvkl » Tue May 06, 2008 4:23 am

works fine for me, too. 1024kbit downstream, p4, 3gb ram


Return to “Newbie Questions”

Who is online

Users browsing this forum: ImpulZ, richyrich and 17 guests