Page 1 of 1

unable to mount

Posted: Sun Feb 24, 2013 12:57 am
by pulau_4p2
help plz, im new here in linux -.-

Re: unable to mount

Posted: Sun Feb 24, 2013 1:12 am
by EmpireITtech
what r u trying to do?
if you're looking for files just go into "File System"

Re: unable to mount

Posted: Sun Feb 24, 2013 1:20 am
by pulau_4p2
ya, but i wonder y i cant enter the harddisk

Re: unable to mount

Posted: Sun Feb 24, 2013 1:20 am
by catweazel
EmpireITtech wrote:what r u trying to do?
if you're looking for files just go into "File System"

<facepalm>

Re: unable to mount

Posted: Sun Feb 24, 2013 1:23 am
by EmpireITtech
TehGhodTrole wrote:
EmpireITtech wrote:what r u trying to do?
if you're looking for files just go into "File System"

<facepalm>


?

Re: unable to mount

Posted: Sun Feb 24, 2013 1:25 am
by catweazel
pulau_4p2 wrote:ya, but i wonder y i cant enter the harddisk

If you have Mint MATE running, type this in a terminal:

Code: Select all

gksu caja

And if you're running Cinnamon, replace caja with nemo, like this:

Code: Select all

gksu nemo

Navigate to the drive, right click it and select Properties. On the Permissions tab, under Others, give yourself 'Create and delete files' permissions. Finally, exit your file manager.

Re: unable to mount

Posted: Sun Feb 24, 2013 1:32 am
by EmpireITtech
sorry, figured as a "newbie" as he said, he was just looking to get into the filing system for regular stuff. My bad bro

Re: unable to mount

Posted: Sun Feb 24, 2013 2:02 am
by pulau_4p2
yeah tats it, now i understood why ><
anyway thx alot u guys :d