Panel Span Extension

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
Post Reply
devsector
Level 1
Level 1
Posts: 10
Joined: Mon Oct 21, 2013 9:38 pm

Panel Span Extension

Post by devsector » Mon Nov 04, 2013 7:44 pm

Hello,

I installed [url=http://cinnamon-spices.linuxmint.com/extensions/view/20]this[/url] extension. I made sure it was installed and active. It wasn't working so i hit: alt + f2 then typed "r" to restart cinnamon. After i did this, still nothing. So i hit alt + f2 again and typed "lg" in the box. At that screen i clicked "extensions" then clicked on "reload code" after i clicked the extension worked. At this point i thought all was well....until i reboot my system and the extension doesn't work until i hit alt + f2 and click "reload code"

Why is that?
Are extensions suppose to automatically load when you boot your computer?
How do i make this extension automatically load when i reboot?

This is annoying to fix every time i reboot my computer.

I am using Linux Mint 15 64bit and cinnamon v1.8.6

User avatar
nomko
Level 10
Level 10
Posts: 3025
Joined: Sat Feb 25, 2012 7:28 pm
Location: The Hague, The Netherlands

Re: Panel Span Extension

Post by nomko » Tue Nov 05, 2013 4:54 am

Do you have multiple monitors? As stated in the description:
.....spanning the menus across multiple monitors.....
My best guess is that you won't see any results with just 1 monitor.

devsector
Level 1
Level 1
Posts: 10
Joined: Mon Oct 21, 2013 9:38 pm

Re: Panel Span Extension

Post by devsector » Tue Nov 05, 2013 11:00 pm

nomko wrote:Do you have multiple monitors? As stated in the description:
.....spanning the menus across multiple monitors.....
My best guess is that you won't see any results with just 1 monitor.
I have two monitors...

filiptc
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Wed Jan 22, 2014 6:32 am

Re: Panel Span Extension

Post by filiptc » Wed Jan 22, 2014 6:40 am

Download the Panel-Span extension. Edit the metadata.json file to add your cinnamon version number. Mine reads:

Code: Select all

"cinnamon-version": [ "1.4.0", "1.4.1", "1.4.2", "2.0.14" ]
Finally copy extension folder to ~/.local/share/cinnamon/extensions and enable through settings.

Box293
Level 1
Level 1
Posts: 10
Joined: Mon May 12, 2014 5:39 pm

Re: Panel Span Extension

Post by Box293 » Fri Oct 31, 2014 5:15 pm

devsector wrote:At this point i thought all was well....until i reboot my system and the extension doesn't work until i hit alt + f2 and click "reload code"
I have this same problem. I have three monitors.
filiptc wrote:Download the Panel-Span extension. Edit the metadata.json file to add your cinnamon version number. Mine reads:

Code: Select all

"cinnamon-version": [ "1.4.0", "1.4.1", "1.4.2", "2.0.14" ]
Finally copy extension folder to ~/.local/share/cinnamon/extensions and enable through settings.
I have done this (mine is 2.2.16) however every time I reboot OR reload cinnamon I need to do the reload code step for it to span across all three monitors. Any ideas on how to fix this?

Post Reply

Return to “Newbie Questions”