Minimizing a screen?

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
dfled
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sat Nov 01, 2008 10:40 am

Minimizing a screen?

Postby dfled » Sat Jan 10, 2009 2:16 pm

I use Mint 6 and for some reason when I minimize something like example, Thunderbird email, it doesn't go to the bottom of the screen where I can maximize it again. How do I get that option back. At first I could go to the bar and click on it to bring it back, but now it disappears when I minimize.
I would appreciate your help.
Thanks

User avatar
Zwopper
Level 10
Level 10
Posts: 3077
Joined: Fri Nov 30, 2007 12:20 pm
Location: Deep in the Swedish woods

Re: Minimizing a screen?

Postby Zwopper » Sat Jan 10, 2009 3:16 pm

It sounds like you've lost the "activity field" or what ever it might be called in English, right click the bottom bar and add it.
Image
My artwork at deviantART | My Band - Electric Alchemea
CREA DIEM!

Lenovo U330P | i5 | 16GB | 128GB - SSD | Ubuntu 16.04

dfled
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sat Nov 01, 2008 10:40 am

Re: Minimizing a screen?

Postby dfled » Sun Jan 11, 2009 8:01 pm

I still haven't found the answer to the problem. If anyone has the answer please help.
Thanks

User avatar
proxima_centauri
Level 11
Level 11
Posts: 3969
Joined: Tue Dec 25, 2007 3:24 pm
Location: NB, Canada

Re: Minimizing a screen?

Postby proxima_centauri » Sun Jan 11, 2009 8:16 pm

Do your currently open applications like Thunderbird show up on the panel before you minimize?

Perhaps you mean the window list on the panel, right-click on the panel -> add to panel, add the "Window List".

dfled
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sat Nov 01, 2008 10:40 am

Re: Minimizing a screen?

Postby dfled » Sun Jan 11, 2009 11:55 pm

Thanks for the info. It worked and I can now get my programs to maximize.
Thank you very much.


Return to “Newbie Questions”

Who is online

Users browsing this forum: al2357, Bing [Bot], Google Feedfetcher, hedgerider, Moem, wcs and 11 guests