[Solved] Update mannager error, not Chrome

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
Post Reply
Steensen
Level 1
Level 1
Posts: 22
Joined: Tue Jun 30, 2015 11:35 pm

[Solved] Update mannager error, not Chrome

Post by Steensen » Sun Mar 06, 2016 6:42 am

Hi folks.
I'm unable to get my update mannager to update the lists, giving this error:
http://i.imgur.com/y7IImPC.png

I have checked both DA and EN files, and both have been changed by my previous internet connection due to data maxed out.
How do I get these two files reset?
Last edited by Steensen on Sun Mar 06, 2016 7:39 am, edited 1 time in total.
OS: Linux Mint 18.3-64-bit Cinamon
Laptop: Acer Predator 09-591-726M
CPU: Intel i7-6700HQ (2.6GHz), RAM: 16GB DDR4
GFX-1: Intel, GFX-2: NVIDIA GT 980M
476GB SDD; Win 10~240GB, /~220GB, swap~16GB
2TB HDD, DATA~2TB
Network: Kille AC-1535

Cosmo.
Level 23
Level 23
Posts: 17830
Joined: Sat Dec 06, 2014 7:34 am

Re: Update mannager error, not Chrome

Post by Cosmo. » Sun Mar 06, 2016 6:49 am

Open the software sources -> Maintenance -> click the button to solve MergeList problems. After that refresh the cache with the button on the top right.

Steensen
Level 1
Level 1
Posts: 22
Joined: Tue Jun 30, 2015 11:35 pm

[Solved] Re: Update mannager error, not Chrome

Post by Steensen » Sun Mar 06, 2016 7:39 am

Mission Accomplished.
Thx.
Problem solved.
OS: Linux Mint 18.3-64-bit Cinamon
Laptop: Acer Predator 09-591-726M
CPU: Intel i7-6700HQ (2.6GHz), RAM: 16GB DDR4
GFX-1: Intel, GFX-2: NVIDIA GT 980M
476GB SDD; Win 10~240GB, /~220GB, swap~16GB
2TB HDD, DATA~2TB
Network: Kille AC-1535

Post Reply

Return to “Newbie Questions”