Apton Cd didn't work

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
User avatar
Level 1
Level 1
Posts: 48
Joined: Wed Nov 12, 2008 12:57 pm
Location: Carson City, Nevada

Apton Cd didn't work

Postby gibbsre » Mon Feb 09, 2009 6:26 pm

I had to do a reinstall after I put in a new hard drive, and when I tried to restore with my Apton cd, it won't work. It gets to 93 percent every time, and then everything just quits, and disappears. No window, no nothing. The new install went fine, and all updates worked, it's just the info on the cd is lost now. All that work for nothing. What a disappointment.
Has anyone else had this experience ?
Learning stops at death. Learn all you can, and use what you learn.

User avatar
Level 5
Level 5
Posts: 743
Joined: Sat Aug 30, 2008 2:55 am
Location: /root

Re: Apton Cd didn't work

Postby garda » Tue Feb 10, 2009 2:06 pm

I have never had any problems with AptOnCD -- it serves me very well.

The glitch you saw was probably caused by a bad/faulty burn, which happens pretty often and is the reason why I prefer to just save the ISO on another hard disk or an USB stick.

Level 4
Level 4
Posts: 211
Joined: Thu Dec 04, 2008 6:35 am
Location: Glasgow Scotland

Re: Apton Cd didn't work

Postby distoaddict » Tue Feb 10, 2009 3:57 pm

There was a problem with aptoncd 0.1.98-oubuntu3 which has since been updated to 0.1.98 oubuntu4.v3 was behaving as you describe but its all ok now.

Return to “Newbie Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 43 guests