HELPPPP

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
keegan1
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat Mar 07, 2009 9:07 pm

HELPPPP

Postby keegan1 » Sat Mar 07, 2009 9:13 pm

i updated mint 5 to mint 6 and i rebooted my computer. when i reboot it now loads up but my computer is stuck in terminal. like the background is black and its terminal. cant go anywhere. any ideas?

User avatar
proxima_centauri
Level 11
Level 11
Posts: 3971
Joined: Tue Dec 25, 2007 3:24 pm
Location: NB, Canada

Re: HELPPPP

Postby proxima_centauri » Sat Mar 07, 2009 9:14 pm

KEEGAN
Was wondering what happened after you left the IRC Chat.

Do you use restricted graphic drivers, nvidia, ati?

keegan1
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat Mar 07, 2009 9:07 pm

Re: HELPPPP

Postby keegan1 » Sat Mar 07, 2009 9:15 pm

i dont think so.

User avatar
proxima_centauri
Level 11
Level 11
Posts: 3971
Joined: Tue Dec 25, 2007 3:24 pm
Location: NB, Canada

Re: HELPPPP

Postby proxima_centauri » Sat Mar 07, 2009 9:17 pm

Try running
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg

keegan1
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat Mar 07, 2009 9:07 pm

Re: HELPPPP

Postby keegan1 » Sat Mar 07, 2009 9:23 pm

nope bunch of crap about my keyboard

keegan1
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat Mar 07, 2009 9:07 pm

Re: HELPPPP

Postby keegan1 » Sat Mar 07, 2009 9:32 pm

any other ideas?

User avatar
proxima_centauri
Level 11
Level 11
Posts: 3971
Joined: Tue Dec 25, 2007 3:24 pm
Location: NB, Canada

Re: HELPPPP

Postby proxima_centauri » Sat Mar 07, 2009 9:38 pm

Did you go through it and reboot? it was setting up xorg.conf for you

keegan1
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat Mar 07, 2009 9:07 pm

Re: HELPPPP

Postby keegan1 » Sat Mar 07, 2009 9:44 pm

rebooting now

keegan1
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat Mar 07, 2009 9:07 pm

Re: HELPPPP

Postby keegan1 » Sat Mar 07, 2009 9:55 pm

ok so i got to my desktop but i cant connect to the internet or anything

User avatar
proxima_centauri
Level 11
Level 11
Posts: 3971
Joined: Tue Dec 25, 2007 3:24 pm
Location: NB, Canada

Re: HELPPPP

Postby proxima_centauri » Sat Mar 07, 2009 10:02 pm

what happens when you run
sudo dhclient eth0
in terminal

keegan1
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat Mar 07, 2009 9:07 pm

Re: HELPPPP

Postby keegan1 » Sat Mar 07, 2009 10:06 pm

No DHCPDISCOVERS recieved
No working leases in persistent database - sleeping


im trying to connect wirelessly if that helps

User avatar
proxima_centauri
Level 11
Level 11
Posts: 3971
Joined: Tue Dec 25, 2007 3:24 pm
Location: NB, Canada

Re: HELPPPP

Postby proxima_centauri » Sat Mar 07, 2009 10:09 pm

What kind of internet connection do you have?

keegan1
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat Mar 07, 2009 9:07 pm

Re: HELPPPP

Postby keegan1 » Sat Mar 07, 2009 10:12 pm

wireless to a netgear router. comcast im gonna go with brodband? it comes through the cable wire ad is like their third fastest

keegan1
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat Mar 07, 2009 9:07 pm

Re: HELPPPP

Postby keegan1 » Sat Mar 07, 2009 10:32 pm

cant connect to my wireless wont even find it....

Decemberdoom
Level 3
Level 3
Posts: 109
Joined: Sat Feb 28, 2009 11:40 pm

Re: HELPPPP

Postby Decemberdoom » Sat Mar 07, 2009 11:32 pm

Are you sure your driver is installed correctly? Try to re-install it if not.
[url]decemberdoom.wordpress.com[/url] Check out my blog.

You know you want to.

keegan1
Level 1
Level 1
Posts: 13
Joined: Sat Mar 07, 2009 9:07 pm

Re: HELPPPP

Postby keegan1 » Mon Mar 09, 2009 1:50 pm

i dont have a disk or any drivers. i updated to mint 6 from mint 5 using the update thing in mint 5. so i contacted hp and they are sending me a system restore disk thing. im going to install mint 5 again after i get that. apparently my computer was "stolen" and someone tried to install linux mint on it and failed. oops only half a lie. o well got me what i needed but thank you for trying to help. Atheros wireless cards are a beotch.


Return to “Newbie Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests