Stupid Mode:solved

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
addr
Level 1
Level 1
Posts: 44
Joined: Thu Apr 26, 2007 2:17 pm
Location: Brandon. Manitoba

Stupid Mode:solved

Postby addr » Wed May 09, 2007 2:13 pm

In trying a Gnome distro with gnome-ppp I have found out that my ISP connects first time in Stupid Mode (and takes two goes without it)
How do I add............Stupid Mode=1............ to KPPP?
I can't find where to edit it.
Thanks
Last edited by addr on Thu May 10, 2007 7:36 am, edited 1 time in total.

nick
Level 5
Level 5
Posts: 685
Joined: Sat Dec 02, 2006 8:04 am

Stupid Mode

Postby nick » Wed May 09, 2007 2:39 pm

Hi
Have not got dialup now, but always used to have this trouble with early Suse's
it used to in /etc/wvdial.conf, set: Stupid Mode = 1, or in etc/resolv.conf stupid mode=yes

(by memory)
Hope that leads somewhere

Nick

addr
Level 1
Level 1
Posts: 44
Joined: Thu Apr 26, 2007 2:17 pm
Location: Brandon. Manitoba

Postby addr » Wed May 09, 2007 5:58 pm

Thanks Nick. I tried them both but no noticeable difference.
Any way I could get gnome-ppp to work on this KDE system?

nick
Level 5
Level 5
Posts: 685
Joined: Sat Dec 02, 2006 8:04 am

Stupid Mode

Postby nick » Thu May 10, 2007 3:19 am

Hi
I run Bianca, (gnome) but I immediatly install KDE on it (I dislike Gnome :) ) I just looked in menu, and gnome-ppp comes up OK
There is nothing to stop you running any Gnome application under KDE, but installing it "may" install a lot of Gnome, depending on application
Try it
Nick

nick
Level 5
Level 5
Posts: 685
Joined: Sat Dec 02, 2006 8:04 am

Postby nick » Thu May 10, 2007 5:14 am


addr
Level 1
Level 1
Posts: 44
Joined: Thu Apr 26, 2007 2:17 pm
Location: Brandon. Manitoba

Postby addr » Thu May 10, 2007 7:33 am

I downloaded gnome-ppp and set Stupid mode....oh man, what a difference!

It probably takes me twenty seconds to get a connection instead of three minutes.

Thanks for all your help


Return to “Newbie Questions”

Who is online

Users browsing this forum: Woelfe and 24 guests