Administration message cannot grab mouse

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
cymbeline
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sat Jun 27, 2009 6:44 am

Administration message cannot grab mouse

Postby cymbeline » Sun Nov 08, 2009 5:42 pm

Help --I am lost --problem is that whenever I try to use Administration I get-- a cannot grab your mouse message.

User avatar
lagagnon
Level 7
Level 7
Posts: 1886
Joined: Wed Jun 17, 2009 7:38 pm
Location: an island in the Pacific...

Re: Administration message cannot grab mouse

Postby lagagnon » Sun Nov 08, 2009 8:01 pm

When you click on the Menu button look for small boxes in the top left of the menu. Remove those and see if that helps.

User avatar
mick55
Level 7
Level 7
Posts: 1507
Joined: Fri Sep 25, 2009 2:47 am

Re: Administration message cannot grab mouse

Postby mick55 » Sun Nov 08, 2009 8:37 pm

Hi

This also happened to me.
This is how i fixed it.

Open a terminal[Menu->Terminal]
and run this

Code: Select all

gconf-editor

click on apps->mintmenu
clear pin_menu checkbox

Lagagnon's method will also work.

cheers
mick
Things are more like they are now than they ever were before.

Dwight D. Eisenhower (1890 - 1969)

cymbeline
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sat Jun 27, 2009 6:44 am

Re: Administration message cannot grab mouse

Postby cymbeline » Fri Nov 13, 2009 4:28 am

Thanks to both problem now fixed -


Return to “Newbie Questions”

Who is online

Users browsing this forum: Acewiza, Prentiss, Yahoo [Bot] and 12 guests