ndiswrapper

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
wildnkrazy
Level 1
Level 1
Posts: 17
Joined: Mon Sep 03, 2007 9:12 pm

ndiswrapper

Postby wildnkrazy » Mon Sep 03, 2007 9:22 pm

Hi I did not know where to post this. I'm useing Cassandra I have a Broadcom Corporation BCM43XG wifi N card and when I used ndiswrapper to lode the driver is say's hardwhere pressent no.
But it works so I guess this is all good but. What am I not doing? or
What do I have to do to get it to say yes?
Hardware Pressent yes ........?

thank you ;-)

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19593
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Postby Husse » Tue Sep 04, 2007 5:03 am

It works - that's good :)
Consider my signature :)
I actually have it the same way with my laptop - the GUI to ndiswrapper says "Hardware present - NO" but it works OK with WPA
So I suggest you don't care....
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

wildnkrazy
Level 1
Level 1
Posts: 17
Joined: Mon Sep 03, 2007 9:12 pm

Postby wildnkrazy » Tue Sep 04, 2007 7:02 am

hey thanks! for the info I just was wondering ;-)


Return to “Newbie Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests