Taking screenshot with Virtualbox

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
User avatar
umarzuki
Level 1
Level 1
Posts: 24
Joined: Tue Sep 11, 2007 7:55 pm
Location: Malaysia
Contact:

Taking screenshot with Virtualbox

Postby umarzuki » Tue Dec 25, 2007 5:12 am

I'm running Win XP and using Virtualbox 1.5.2. When I press printscreen and paste it to paint, nothing happened. Why? Googled up already but no solution found. I wanna make a tutorial of installing Mint in my native language.

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19595
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Taking screenshot with Virtualbox

Postby Husse » Fri Dec 28, 2007 7:14 am

There are plenty screenshots around - but I've not seen anything about how to take them....
If PrtScr does not work, try to combine it with Alt or Ctrl
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

User avatar
umarzuki
Level 1
Level 1
Posts: 24
Joined: Tue Sep 11, 2007 7:55 pm
Location: Malaysia
Contact:

Re: Taking screenshot with Virtualbox

Postby umarzuki » Fri Dec 28, 2007 9:42 pm

Husse wrote:There are plenty screenshots around - but I've not seen anything about how to take them....
If PrtScr does not work, try to combine it with Alt or Ctrl


that didn't seem to work. The i use screenshot pilot, using its shortcut key, worked. But what i really want is a configurable shortcut for virtualbox itself so i can take it fullscreen.


Return to “Newbie Questions”

Who is online

Users browsing this forum: WharfRat and 20 guests