[Solved] New awesome "template" gone.

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
Post Reply
Mindaugas
Level 1
Level 1
Posts: 6
Joined: Sun Nov 27, 2011 6:21 am

[Solved] New awesome "template" gone.

Post by Mindaugas »

At first I had this: http://www.linuxmint.com/pictures/scree ... _light.png
And now this: http://imghost.lt/?di=TOWV

Any suggestions how can I bring that back?
Last edited by Mindaugas on Sun Nov 27, 2011 1:39 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Kilz
Level 4
Level 4
Posts: 200
Joined: Mon Apr 04, 2011 8:00 pm

Re: New awesome "template" gone.

Post by Kilz »

When you login make sure you have the gnome 3 session you were using selected and not the fallback mode it is currently in.
I trust Microsoft about as far as I could comfortably spit a dead rat
Ubuntu is my past, it is no longer the place it once was, on its forums you are no longer free to voice your opinion.
64bit Linux Powered
Mindaugas
Level 1
Level 1
Posts: 6
Joined: Sun Nov 27, 2011 6:21 am

Re: New awesome "template" gone.

Post by Mindaugas »

i can only choose among gnome, gnome classic, gnome classic (no effect), mate.
User avatar
Kilz
Level 4
Level 4
Posts: 200
Joined: Mon Apr 04, 2011 8:00 pm

Re: New awesome "template" gone.

Post by Kilz »

Then the video driver is not installed correctly because you are ending up in the fallback mode.
I trust Microsoft about as far as I could comfortably spit a dead rat
Ubuntu is my past, it is no longer the place it once was, on its forums you are no longer free to voice your opinion.
64bit Linux Powered
Mindaugas
Level 1
Level 1
Posts: 6
Joined: Sun Nov 27, 2011 6:21 am

Re: New awesome "template" gone.

Post by Mindaugas »

oh it could be, because before this i installed my nvidia drivers, going to check what a hell happended
Mindaugas
Level 1
Level 1
Posts: 6
Joined: Sun Nov 27, 2011 6:21 am

Re: New awesome "template" gone.

Post by Mindaugas »

so... yea.. i believe problem is about nvidia drivers. Tried install them in 5diffrent ways, 2 times i was still not able to use that template (shell or whatever you call that) and another 3 times linux not even loaded (Starting lightdm display manager [fail]), I guess because of nouveau (?).

Thanks, Kilz, for a hint.
Post Reply

Return to “Newbie Questions”