LMDE 64bit - no internet connection [working now]

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
vger7
Level 2
Level 2
Posts: 95
Joined: Tue Nov 24, 2009 1:55 am
Location: Third Stone From The Sun

LMDE 64bit - no internet connection [working now]

Postby vger7 » Fri Dec 24, 2010 3:12 pm

I'm testing the 64bit and 32bit versions released today. (12-24-2010)
I've had no problems with Mint 10 64bit (running now), nor the LMDE 32 bit.
However the 64bit LMDE does not detect my connection.
Ideas?
Thanx in advance.
Last edited by vger7 on Fri Dec 24, 2010 3:27 pm, edited 1 time in total.

User avatar
defcon
Level 3
Level 3
Posts: 156
Joined: Sun Oct 17, 2010 11:17 pm
Location: Germany

Re: LMDE 64bit - no internet connection

Postby defcon » Fri Dec 24, 2010 3:16 pm

Do you use wlan?

vger7
Level 2
Level 2
Posts: 95
Joined: Tue Nov 24, 2009 1:55 am
Location: Third Stone From The Sun

Re: LMDE 64bit - no internet connection [working now]

Postby vger7 » Fri Dec 24, 2010 3:30 pm

I reload the disk to try and solve the problem.
But now it works! I've done nothing to fix it.
Maybe just a fluke.
I'll delete this thread later, or a moderator can do so now.
Sorry.
But I'm glad all is well!

User avatar
defcon
Level 3
Level 3
Posts: 156
Joined: Sun Oct 17, 2010 11:17 pm
Location: Germany

Re: LMDE 64bit - no internet connection [working now]

Postby defcon » Fri Dec 24, 2010 3:31 pm

No problem.

Merry christmas to you.


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests