Sudden freezing and sound looping when watching youtube

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
ormu

Sudden freezing and sound looping when watching youtube

Postby ormu » Thu Aug 30, 2012 5:58 am

This has happened two times now: When I'm watching videos from Youtube (or just listening to the music, surfing on another tab) the computer suddenly freezes and sound starts looping. I heard that disabling Firefox hardware acceleration could help but it did not. Now I'm testing with Flash HW acceleration disabled as well. Has anyone noticed this problem recently? Does anyone know if it's a problem with Flash, sound system or what?

DE: Xfce
Kernel: 3.2.0-2-amd64

Browser: Firefox 14.0.1
Flash version (mint-flashplugin-11): 11.0.d1.98

Pulseaudio version: 1.1


Computer: Lenovo Thinkpad T410
CPU: Core i5 520M
RAM: 4GB
GPU: Intel HD Graphics (integrated to CPU)

User avatar
tmallafre
Level 1
Level 1
Posts: 9
Joined: Thu Dec 13, 2012 6:19 pm

Re: Sudden freezing and sound looping when watching youtube

Postby tmallafre » Sun Mar 24, 2013 2:32 pm

Same here.

Code: Select all

System:    Host carrasclet Kernel 3.2.0-4-amd64 x86_64 (64 bit) Distro Linux Mint Debian Edition
CPU:       Single core AMD Athlon 64 3500+ (-UP-) cache 512 KB flags (lm nx sse sse2 sse3 svm) bmips 4399.28 clocked at 2200.00 MHz
Graphics:  Card NVIDIA G71 [GeForce 7300 GS] X.org 1.12.4 Res: 125x35 Gfx Data: N/A out of X
Audio:     Card VIA VT8233/A/8235/8237 AC97 Audio Controller driver snd_via82xx at port ec00 BusID: 00:11.5
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture Version 1.0.24
Network:   Card Realtek RTL-8139/8139C/8139C+ driver 8139too v: 0.9.28 at port ee00 BusID: 00:09.0


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests