no video thumbnails displaying anything

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read how to get help
arminius
Level 2
Level 2
Posts: 77
Joined: Tue Nov 08, 2011 6:09 am

no video thumbnails displaying anything

Postby arminius » Wed Sep 12, 2012 5:06 am

I attached a screenshot, it shows what I mean
how do I get a picture preview.
and I do have preview toggled on.
Attachments
screenshot.png
screenshot.png (13.29 KiB) Viewed 3276 times

arminius
Level 2
Level 2
Posts: 77
Joined: Tue Nov 08, 2011 6:09 am

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby arminius » Sun Sep 16, 2012 8:20 am

bump

User avatar
tdockery97
Level 14
Level 14
Posts: 5022
Joined: Sun Jan 10, 2010 8:54 am
Location: Salem, Oregon
Contact:

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby tdockery97 » Sun Sep 16, 2012 8:22 am

Which Mint version are you running?
Image

arminius
Level 2
Level 2
Posts: 77
Joined: Tue Nov 08, 2011 6:09 am

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby arminius » Mon Sep 17, 2012 10:19 pm

Linux Mint 13 Maya

x86_64

arminius
Level 2
Level 2
Posts: 77
Joined: Tue Nov 08, 2011 6:09 am

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby arminius » Thu Sep 27, 2012 12:55 am

bump

User avatar
wyrdoak
Level 6
Level 6
Posts: 1309
Joined: Thu May 19, 2011 1:32 pm
Location: USA

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby wyrdoak » Thu Sep 27, 2012 1:32 am

-Dell Mini Inspiron 910 Netbook-Atom CPU-N270-1.60ghz; 16gbs mini ePCI PATA SSD
RAM- 1gbs-(LinixMint-17.1: KDE)

arminius
Level 2
Level 2
Posts: 77
Joined: Tue Nov 08, 2011 6:09 am

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby arminius » Thu Sep 27, 2012 11:58 pm

I'm afraid that thread didn't help, and it's not just effecting .mp4 but also .mkv and .flv

arminius
Level 2
Level 2
Posts: 77
Joined: Tue Nov 08, 2011 6:09 am

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby arminius » Sun Sep 30, 2012 9:40 pm

bump

User avatar
tdockery97
Level 14
Level 14
Posts: 5022
Joined: Sun Jan 10, 2010 8:54 am
Location: Salem, Oregon
Contact:

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby tdockery97 » Sun Sep 30, 2012 9:49 pm

Try installing the package ffmpegthumbs using Synaptic.
Image

arminius
Level 2
Level 2
Posts: 77
Joined: Tue Nov 08, 2011 6:09 am

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby arminius » Sun Sep 30, 2012 11:21 pm

that was already installed I'm afraid, I tried reinstalling it, but that didn't fix the problem.

arminius
Level 2
Level 2
Posts: 77
Joined: Tue Nov 08, 2011 6:09 am

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby arminius » Wed Oct 03, 2012 3:12 am

bump

arminius
Level 2
Level 2
Posts: 77
Joined: Tue Nov 08, 2011 6:09 am

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby arminius » Fri Oct 05, 2012 2:28 am

bump

arminius
Level 2
Level 2
Posts: 77
Joined: Tue Nov 08, 2011 6:09 am

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby arminius » Mon Oct 08, 2012 10:51 pm

bump

oh1xe
Level 1
Level 1
Posts: 16
Joined: Mon Apr 23, 2012 7:36 am

Re: no video thumbnails displaying anything

Postby oh1xe » Tue Dec 04, 2012 1:18 pm

Hello!

I have the same feature, also linux Mint 13. All of 3 my computers..
The Old thumbnails are visible, but if I make new videos or copy old videos to different plases, the thumnails were disappeared.
:roll:

SOLVED:

When I open folder with THUNAR, it makes all thumnails, after which NAUTILUS shows thumbnails too :mrgreen:


Return to “Sound, Multimedia, & Codecs”

Who is online

Users browsing this forum: Jon Spoonamore and 2 guests