Mint 13 does not boot after installation

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
kc1di
Level 10
Level 10
Posts: 3308
Joined: Mon Sep 08, 2008 8:44 pm
Location: Maine USA

Re: Mint 13 does not boot after installation

Postby kc1di » Tue Jan 15, 2013 1:57 pm

yes you can change the time out line and it should work, don't forget to update-grub after for it to take affect.

and I would start a new thread about the connection problem I don't know much about the Realtek stuff so perhaps someone else will chime in.

search the forum first though as it's likely some else has already posted a similar problem and gotten it fixed.
John 3:16
Morse code an Early Digital Mode
Registered Linux User #462608
Wireless Script: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2082305&p=12350385#post12350385
Good terminal command tutorial: https://ryanstutorials.net/linuxtutorial/

cranfan
Level 1
Level 1
Posts: 24
Joined: Thu Nov 15, 2012 8:50 am

Re: Mint 13 does not boot after installation

Postby cranfan » Wed Jan 16, 2013 2:46 pm

thanks again, I have everything working now, internet sorted itself when i started up today

cheers

User avatar
kc1di
Level 10
Level 10
Posts: 3308
Joined: Mon Sep 08, 2008 8:44 pm
Location: Maine USA

Re: Mint 13 does not boot after installation

Postby kc1di » Wed Jan 16, 2013 5:09 pm

Glad you got it all working ;)
John 3:16
Morse code an Early Digital Mode
Registered Linux User #462608
Wireless Script: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2082305&p=12350385#post12350385
Good terminal command tutorial: https://ryanstutorials.net/linuxtutorial/


Return to “Installation & Boot”

Who is online

Users browsing this forum: prestonR and 26 guests