But I WANT the logo on boot

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
natchezjohn
Level 2
Level 2
Posts: 89
Joined: Mon Feb 02, 2009 9:35 pm
Location: Natchez, MS U.S.A

But I WANT the logo on boot

Postby natchezjohn » Tue Feb 05, 2013 4:31 pm

I had mint 10 before installing mint 14 Mate. I REALLY like 14 BUT I don't like the blank screen while starting. It gives me the willies.

Is there any way to ge the logo and blinking thingee back?
I don't know much - but at least I know what I don't know

User avatar
Jake_UK
Level 1
Level 1
Posts: 14
Joined: Sun Jan 09, 2011 3:09 pm
Location: UK

Re: But I WANT the logo on boot

Postby Jake_UK » Tue Feb 05, 2013 5:30 pm


User avatar
Alpha-Geek
Level 4
Level 4
Posts: 312
Joined: Sun Aug 19, 2007 12:29 am
Location: Wisconsin, USA
Contact:

Re: But I WANT the logo on boot

Postby Alpha-Geek » Wed Feb 06, 2013 12:55 am

The easiest way is to install & use Grub-customizer. It allows you to use most any .png graphic as a grub background/boot screen, edit grub & change the text colors in grub.
Image

User avatar
catweazel
Level 7
Level 7
Posts: 1652
Joined: Fri Oct 12, 2012 9:44 pm

Re: But I WANT the logo on boot

Postby catweazel » Wed Feb 06, 2013 1:31 am

Alpha-Geek wrote:The easiest way is...

Wrong answer.
Mint Testing Team & Mint Donor #3606
KDE 4.14.2, custom preemptive kernel 3.16.5,
Intel i7 4820K @ 4.7GHz, 32GB Corsair Vengeance Pro
3122MHz XMP, 4 Samsung 840 PRO 512GB SSDs in
RAID0, 6TB HW RAID10, 3 x 24" Samsung UlHD,
Dual R290X

User avatar
nomko
Level 10
Level 10
Posts: 3030
Joined: Sat Feb 25, 2012 7:28 pm
Location: The Hague, The Netherlands

Re: But I WANT the logo on boot

Postby nomko » Wed Feb 06, 2013 3:41 am

TehGhodTrole wrote:
Alpha-Geek wrote:The easiest way is...

Wrong answer.

Well... why don't you provide us with the correct answer!

User avatar
catweazel
Level 7
Level 7
Posts: 1652
Joined: Fri Oct 12, 2012 9:44 pm

Re: But I WANT the logo on boot

Postby catweazel » Wed Feb 06, 2013 3:42 am

nomko wrote:Well... why don't you provide us with the correct answer!

No need. It's already there.
Mint Testing Team & Mint Donor #3606
KDE 4.14.2, custom preemptive kernel 3.16.5,
Intel i7 4820K @ 4.7GHz, 32GB Corsair Vengeance Pro
3122MHz XMP, 4 Samsung 840 PRO 512GB SSDs in
RAID0, 6TB HW RAID10, 3 x 24" Samsung UlHD,
Dual R290X


Return to “Installation & Boot”

Who is online

Users browsing this forum: Chris53, Derek_S and 15 guests