Could Not Apply The Stored Configuration For Monitors

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read how to get help
MisterChew
Level 1
Level 1
Posts: 8
Joined: Sat Mar 16, 2013 6:28 am

Could Not Apply The Stored Configuration For Monitors

Postby MisterChew » Sun Apr 21, 2013 5:39 pm

I was trying to install ATI proprietary drivers then after a reboot this error message pops up. The desktop does not load properly rendering my keyboard and mouse useless. How do I fix it?

Thanks

Image

MisterChew
Level 1
Level 1
Posts: 8
Joined: Sat Mar 16, 2013 6:28 am

Re: Could Not Apply The Stored Configuration For Monitors

Postby MisterChew » Tue Apr 23, 2013 12:59 am

Anyone?

User avatar
passerby
Level 6
Level 6
Posts: 1369
Joined: Sun Dec 16, 2012 7:29 pm

Re: Could Not Apply The Stored Configuration For Monitors

Postby passerby » Tue Apr 23, 2013 1:31 am

-Reboot into recovery mode
-Enter the root shell
-Enter your root password when prompted
-Remove the driver you installed before the problems began
eg.

Code: Select all

apt-get remove fglrx

If you installed it via a package manager, a command like above is what's necessary.
I'm not sure what the exact package you installed is, so you or someone else might be able to shed light on that.
If you installed the driver manually, I think the command is:

Code: Select all

sh /usr/share/ati/fglrx-uninstall.sh


*If you're unsure about the first two steps, check the first answer here: http://askubuntu.com/questions/92556/ho ... root-shell
Your options may be a little different, but it should be more or less the same.
Home PC: Xubuntu 14.04 x64, Nvidia GTX650, i7 3770K, 16GB RAM, Asus Xonar DX
Work PC: Mint 13 x64 XFCE, Nvidia GT620, i5 3470, 8GB RAM
Laptop: System76 Kudu Pro, Xubuntu 14.04 x64

My HTML5 login themes + screenshots


Return to “Newbie Questions”

Who is online

Users browsing this forum: Dulciman and 8 guests