No Longer Connecting to Repositories

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
dmhm
Level 1
Level 1
Posts: 42
Joined: Thu Dec 02, 2010 7:30 am

No Longer Connecting to Repositories

Postby dmhm » Sun May 12, 2013 8:36 pm

On attempting to update I'm not connecting to any repositories.

Has something changed since Debian 7 came out? Or?

TIA

wisemagic
Level 1
Level 1
Posts: 7
Joined: Wed Feb 09, 2011 2:47 pm

Re: No Longer Connecting to Repositories

Postby wisemagic » Mon May 13, 2013 1:08 am

I'm on a fresh install of LMDE and I've been 7 hours with LMDE with a max download speed of 42kb. I've tried several different mirrors and servers. Nothing any better.
Thanks,
Doug

User avatar
catweazel
Level 9
Level 9
Posts: 2575
Joined: Fri Oct 12, 2012 9:44 pm
Location: Australian Antarctic Territory

Re: No Longer Connecting to Repositories

Postby catweazel » Mon May 13, 2013 1:35 am

[quote="dmhm"]On attempting to update I'm not connecting to any repositories./quote]
Treated plainly, that sentence says 'it doesn't work'.

You will need provide more information.
Mint Donor #6036
If your problem is fixed, please mark your thread as [SOLVED] by editing the title of the first message in the thread.

kurotsugi
Level 6
Level 6
Posts: 1039
Joined: Fri Jan 25, 2013 3:54 am

Re: No Longer Connecting to Repositories

Postby kurotsugi » Mon May 13, 2013 4:08 am

it might be very helpful if you could provide us more information. please type these command and tell us the result

Code: Select all

 ping -c 4 google.com
inxi -Sr

wisemagic
Level 1
Level 1
Posts: 7
Joined: Wed Feb 09, 2011 2:47 pm

Re: No Longer Connecting to Repositories

Postby wisemagic » Mon May 13, 2013 10:47 am

Not a problem now. I was kind of looking to move on since LMDE is not going to be supporting xfce. I've freshly installed SolydX and am happy with it. Thanks.
Thanks,
Doug


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests