Just LM 19.1 test report

Questions about other topics - please check if your question fits better in another category before posting here
Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
mint18
Level 1
Level 1
Posts: 12
Joined: Fri Apr 07, 2017 12:47 pm

Just LM 19.1 test report

Post by mint18 » Fri Dec 07, 2018 9:56 pm

Just tested 19.1 64bit

Booting from USB stick take pause for 10-30 seconds with no USB mouse light and no light on USB stick then light up boot continue. Pause for USB ports reset ?

Terminal prompt color still just green for both user & root, LM 18.3 green for user red for root.

Simple System desklet not working.

SAMBA Windows Networking does not show anything, LM 18.3 show all devices.

Evaluated on Lenovo X220 laptop 4GRAm / 120G SSD

User avatar
JoeFootball
Level 7
Level 7
Posts: 1502
Joined: Tue Nov 24, 2009 1:52 pm
Location: /home/usa/mn/minneapolis/joe

Re: Just LM 19.1 test report

Post by JoeFootball » Sat Dec 08, 2018 12:32 pm

mint18 wrote:Just tested 19.1 64bit
It would be helpful if you could submit your bugs as detailed in the LM 19.1 blog post. :)

Joe

mint18
Level 1
Level 1
Posts: 12
Joined: Fri Apr 07, 2017 12:47 pm

Re: Just LM 19.1 test report

Post by mint18 » Sat Dec 08, 2018 2:34 pm

JoeFootball wrote:
Sat Dec 08, 2018 12:32 pm
mint18 wrote:Just tested 19.1 64bit
It would be helpful if you could submit your bugs as detailed in the LM 19.1 blog post. :)

Joe
Good point, let me try . . .

Post Reply

Return to “Other topics”