mate-applet-appmenu

Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
LeKefir
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Thu Jan 16, 2020 4:05 pm

mate-applet-appmenu

Post by LeKefir »

Hi, does anyone know how to move window menu bar to the applet?
Attachments
mint.png

ColdBootII
Level 5
Level 5
Posts: 622
Joined: Wed Aug 02, 2017 8:19 am

Re: mate-applet-appmenu

Post by ColdBootII »

Hi,

There's nothing that can be done about it. It is very much useless since it cannot handle many applications, Caja being one of them. Chrome, Rhythmbox and Libre Office being notable exceptions, so far as I remember and tried.

gm10
Level 20
Level 20
Posts: 11000
Joined: Thu Jun 21, 2018 5:11 pm

Re: mate-applet-appmenu

Post by gm10 »

Appmenus were a GNOME thing that had to be specifically supported by an application, but which since has been removed from GNOME and its applications, so the concept is dead going forward.
Tune up your LM 19+: ppa:gm10/linuxmint-tools

Post Reply

Return to “MATE”